HU  RO  EN

Bejelentkezés

Felhasználó név: Jelszó: Belépés / Kilépés
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Kosár
(1 termék)
» Szappanok - Săpunuri 

Zöldagyagos menta szappan

Zöldagyagos menta szappan - Săpun cu mentă cu argilă verde - Mint soap with green clay

Ára: 1.7 EUR
Kosárba

HU
A menta szappan minden bőrtípusra ideális, hatékonyan kezeli a zsíros, pattanásos bőrt is, úgy, hogy közben nem szárítja azt. A sok shea vaj mellett kókusz és olíva olaj alkotja a szappan összetevőit. Az illata a fodormenta illóolajnak köszönhető, ezt cellulitisz kezelésére is ajánljuk.

Összetevők: elszappanosított pálma olaj, elszappanosított ricinusolaj, elszappanosított olíva olaj, elszappanosított kókuszzsír, shea vaj, zöld agyag, menta kivonat, borsmenta illóolaj, desztillált víz.


RO
Menta are proprietatea de a catifela şi a hrăni pielea, parfumul ei stimulând şi purificând mintea şi revigorând corpul. Este, de altfel, şi un eficient tratament împotriva durerilor de cap şi reumatism. Are un efect răcoritor, dar in acelaşi timp şi de încălzire.

Ingrediente: ulei de palmier saponificat, ulei de ricin saponificat, ulei de măsline saponificat, ulei cocos saponificat, unt de shea, argilă verde, extract de mentă, ulei esenţial de mentă, apă destilată.


EN
Mint soap is ideal for every skin type, it treats acne and oily skin effectively, without making the skin dry. The ingredients of this soap are shea butter, coconut- and olive-oil. The soap has a pleasant scent thanks to the spearmint essential oil which is also recommended against cellulite.

Ingredients: saponificated palm oil, saponificated castor oil, saponificated coconut oil, shea butter, green clay, mint extract, mint essential oil, distilled water.